• Vstopite v Bizi prihodnost: Kaj prinaša dan B

  V poslu je potrebno vsak dan sprejemati različne poslovne odločitve. Zakaj bi se odločali "na pamet", če pa vam pri odločitvah lahko pomaga zanesljiv pomočnik, kot je Bizi?
  Ta vam pomaga, da hitro pridobite oceno o finančni kondiciji slovenskih podjetij, izdelavo analiz in primerjave podjetij, predvsem pa, da gradite odnose na pravih temeljih in poslujete s podjetji, ki so vredna zaupanja.
  Kmalu bo tu popolnoma prenovljen, osvežen in še boljši Bizi, z novimi funkcionalnostmi in še boljšo uporabniško izkušnjo. Vi imate VIP dostop, s katerim lahko vidite, kakšna bo prihodnost poslovnih odločitev.
  Bizija še ne poznate? Vabljeni, da ga brezplačno preizkusite.

 • Mihaela Leskovec, TSmedia, d.o.o.

  Mihaela Leskovec je magistra ekonomskih znanosti in strokovnjakinja za trženjsko komuniciranje, ki je v preteklosti skrbela za največje projekte blagovnih znamk Siol.net in najdi.si. Izkušnje je pridobivala v različnih agencijah, na Drogi Kolinski, Ekonomski fakulteti in Uradu za komuniciranje. Za svoje delo je prejela več nagrad Websi za digitalne dosežke, netko, viktorja in effie za komunikacijsko odličnost. Ljubiteljica vsega digitalnega je tudi nagrajenka natečaja PR novinec. Uživa v raziskovanju novih, inovativnih pristopov, kreativnosti in ustvarjanju projektov, ki prispevajo k boljšemu jutri.
  Vez z akademsko sfero ohranja kot aktivna članica Sveta Alumni Ekonomske fakultete, prav tako pro bono pomaga manjšim podjetjem in društvom pri večji prepoznavnosti.
  V letošnjem letu se osredotoča na razvoj in prenovo poslovnega asistenta Bizi, ki je najbolj obiskana poslovna spletna stran v Sloveniji. Vas zanima, kaj prinaša?

Mihaela Leskovec
Govorci

Na NetPRO 2020 so bili z nami

Domen Rozman

Domen Rozman

idejni vodja Dunking Devils Obstaja ena prava smer. Navzgor!
Iztok Vodičar

Iztok Vodičar

Lupit Pole d.o.o., direktor, solastnik in direktor razvoja Iz garaže v spalnico Jennifer Lopez
Matej Golob

Matej Golob

soustanovitelj in vodilni partner, CorpoHub Kako narediti top online dogodke in sestanke
Dr. Nana Šumrada Slavnič, LLM

Dr. Nana Šumrada Slavnič, LLM

vodja pravne službe pri Ekipa2 d.o.o. in Outfit7 Dodajanje vrednosti s strani podpornih dejavnosti – strokovni in "človeški" vidik
Petra Podlipnik

Petra Podlipnik

TSmedia, d.o.o., MBA, NLP Mojster Bodi 'bizi', a vseeno 'na izi'
Mihaela Leskovec

Mihaela Leskovec

TSmedia, d.o.o., Brand Manager Vstopite v Bizi prihodnost: kaj prinaša dan B
Vpliv komunikacije na LinkedInu – priložnosti in izzivi za podjetje

Okrogla miza: Vpliv komunikacije na LinkedInu – priložnosti in izzivi za podjetje

Moderatorka: Manca Korelc Sogovorniki: Simon Šketa, Telekom Slovenije Franci Pliberšek, MIK Celje Laura Smrekar, Competo
Galerija

Oglejte si utrinke z NetPRO 2020

NetPRO organizirata TSmedia in Business Intelligence Center
TSmedia BIC
Partnerji konference
Bizi Generali

Zepter Cana Royal Water Ipsilaw Odvetniška družba Kožuh
Medijski partnerji
Siol.net Planet TV Marketing magazin
Podporniki NetPRO konference
CorpoHub SOZ DMS Institute AAMI Balmy Telekom Slovenije Adriatic Slovenica Spirit Slovenia MGRT PROBIT Stroka Beto Munera 3 MIZŠ RS Evropski socialni sklad Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije Gea College Identiks Asbis Tehnološlki park Ljubljana Primorski tehnološki park AmCham Slovenia Unija XS Direktor Wild Bee Krona Plus Skupnost VSŠ Learn to work

© Vse pravice pridržane 2024. TSmedia, medijske vsebine in storitve, d.o.o. | Splošni pogoji