Splošni pogoji prijave udeležbe na konferenco NetPRO

Organizatorja konference NetPRO ter upravljavca osebnih podatkov sta podjetji TSmedia, d.o.o. ter BIC Center poslovne inteligence.

Cene

Cene kotizacije za prijavo na konferenco NetPRO so objavljene na spletnem mestu in so v evrih (€). Cene ne vključujejo davka na dodano vrednost (DDV).

Popusti za podjetja

V primeru večjega števila hkrati prijavljenih udeležencev posameznega podjetja ali v kolikor je prijavljeno podjetje naročnik TSmedie ali član BIC-a, nudimo izredne popuste.

Naročilo in prijava

Naročilo posamezne kotizacije na konferenco se šteje od trenutka, ko stranka vpiše svoje podatke (ime, priimek, naslov, elektronski naslov, telefonska številka, naziv podjetja, opombe), odda naročilo s pritiskom na gumb »Prijava«. Po oddaji naročila, stranka prejme predračun na svoj naslov, katerega je dolžna poravnati v roku 8 dni.

S prijavo na konferenco se stranka obvezuje, da bo poravnala kotizacijo za udeležbo.

Ko se plačilo izvede na TRR organizatorja, organizator po prejetem plačilu, pošlje stranki račun na njen naslov.

Odpoved s strani organizatorjev

Organizatorja si pridržujeta pravico do spremembe celotnega programa konference ali/in do odpovedi konference NetPRO. Zavezujeta se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom konference oz. takoj, ko prejmeta novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi konference s strani organizatorjev, organizatorja, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrneta v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge storitve.

Odpoved/odjava udeležbe s strani udeleženca ali prenos kotizacije na drugo osebo

Skrajni rok za odjavo od konference ali prenos kotizacije na drugo osebo je 10 delovnih dni pred pričetkom konference v pisni obliki na pr@tsmedia.si. V primeru prenosa kotizacije TSmedia ne obračuna dodatnih stroškov, v primeru odjave pa del stroškov za kotizacijo povrne, zadrži pa administrativne stroške, ki na prijavljeno osebo znašajo 45 EUR (+ DDV). Pri kasnejši odjavi, neudeležbi konference iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, se zaračuna celotna kotizacija. Če udeležba že prijavljene osebe ni možna zaradi višje sile, je možno prijaviti nadomestnega udeleženca, pri čemer je potrebno sporočiti njegove podatke (ime, priimek, e-mail).

Neplačilo predračuna NE pomeni avtomatske odjave s konference. V primeru odjave nam morate to sporočiti pisno na e-naslov pr@tsmedia.si.

Odgovornost glede objav na spletni strani

Po najboljših močeh se trudimo zagotavljati točne in ažurne podatke, objavljene na spletnem mestu https://www.netpro-konferenca.si/. Organizatorja ne sprejemata odgovornosti za morebitno netočnost informacij ali škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Ne odgovarjamo za škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo, dodamo ali odstranimo vsebino s spletnega mesta www.netpro-konferenca.si.

Politika varstva osebnih podatkov in zasebnosti

Katere podatke hranimo

Ime in priimek, e-naslov, naslov podjetja ali fizične osebe, telefonska številka, naziv podjetja, v kolikor se prijavljate preko podjetja, funkcija v podjetju, IP naslov, datum prijave, naročnik TSmedia, Član BIC, vrsta kotizacije.

Namen zbiranja podatkov

Zagotavljamo, da bomo vse vaše podatke, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007) oz. v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, preprečevanja, razkrivanja, odkrivanja in preganjanja kaznivih dejanj ali kršitve etičnih norm, idr.

Zagotavljamo, da osebnih podatkov ne bomo zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Posredovane podatke bomo uporabili izključno za potrebe:

  • obveščanja o podobnih konferencah s strani obeh upravljavcev;
  • izdaje predračunov ter računov za konferenco;
  • pošiljanja zahtevanih informacij z vaše strani in obveščanja preko dnevnih ali tedenskih elektronskih sporočil o vsebinah, dogodkih, novostih in priložnostih glede na zanimanje (področje: šport, trendi, novice, avtomoto, Planet TV…).

Namen obveščanja vključuje tudi segmentiranje in profiliranje za namen neposrednega trženja in zagotavljanja prilagojenih vsebin ter boljše uporabniške izkušnje.

Vaše soglasje lahko kadarkoli prekličete in se odjavite od obveščanja na način, da pošljete odjavo na pr@tsmedia.si. ter (podatki za BIC) ali pa se v vsakem prejetem sporočilu odjavite s klikom na odjava v nogi tega sporočila.

Vaše osebne podatke bomo shranjevali in uporabljali do vašega pisnega preklica (npr. odjava od e-novic), prav tako jih v nobenem primeru ne bomo posredovani tretjim osebam, razen v primeru, ko podatke za organizatorja obdeluje pogodbeni obdelovalec, za namen izvedbe storitev pošiljanja elektronskih sporočil.

Pravilnik nagradnih žrebanj na NetPRO konferenci

1. V nagradnem žrebanju lahko sodeluje vsak, ki se prijavi in udeleži konference.
2. V nagradnem žrebanju udeleženec sodeluje na način, da v posebno škatlo odloži izpolnjeno anketo/vprašalnik/, ki jo prejme v sklopu konference.
3. Udeleženec mora biti prisoten v času žrebanja.

TSmedia, d.o.o.
Ljubljana, 1.12.2018

NetPRO organizirata TSmedia in Business Intelligence Center
TSmedia BIC
Partnerji konference
Bizi Generali

Zepter Cana Royal Water Ipsilaw Odvetniška družba Kožuh
Medijski partnerji
Siol.net Planet TV Marketing magazin
Podporniki NetPRO konference
CorpoHub SOZ DMS Institute AAMI Balmy Telekom Slovenije Adriatic Slovenica Spirit Slovenia MGRT PROBIT Stroka Beto Munera 3 MIZŠ RS Evropski socialni sklad Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije Gea College Identiks Asbis Tehnološlki park Ljubljana Primorski tehnološki park AmCham Slovenia Unija XS Direktor Wild Bee Krona Plus Skupnost VSŠ Learn to work

© Vse pravice pridržane 2024. TSmedia, medijske vsebine in storitve, d.o.o. | Splošni pogoji